Dyo, Milli Takıma desteğini son reklam filmi ile sürdürüyor...

TÜRKİYE KIRMIZI BEYAZ “DYO”

Kalbi kırmızı beyaz renkler için çarpan milyonlar, Euro 2016 için nefeslerini şimdiden tuttu. Milli takımın en renkli destekçisi DYO, futbol aşkının, tutkusunun ve heyecanının her sahnesinde hissedildiği reklam filmini yayınladı. Ay-Yıldızlıların yeni zaferler için kıyasıya mücadele edeceği Euro 2016 öncesinde yayınlanan reklam filminin sloganı ise “Türkiye kırmızı-beyaz DYO” oldu. 

Futbol Federasyonu (TFF) ile imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katılan DYO, Ay-Yıldızlılara desteğini son reklam filmi ile sürdürüyor. Futbolun sadece futbol olmadığına inanan marka, yeni reklam filmi ile futbol tutkusunu ekranlara taşıyor. Baştan sona enerjisi hiç düşmeyen film tüm seyircileri kırmızı-beyaz renklerde birleştiriyor.

Futbolun dinamizmini yansıttığı reklam filmleri ile daha önce de seyircilerden tam not alan DYO, son filminde Milli Takımın maçlarından gol sevinçlerini futbolcu, teknik ekip ve taraftar gözünden ayrı ayrı yansıtıyor. Görüntülere dillerden düşmeyecek Milli Takım ruhu ile özdeş bir tezahürat eşlik ediyor. 

Damarlardaki kan akışını hızlandıracak tezahürat “Tüm renklere saygılıyız, kırmızı beyaz aşkımız, kalpler birlikte atıyor, Türkiye kırmızı beyaz DYO” sözleri ve ritmi ile milli duygulara da sesleniyor. Engin Altan Düzyatan’ın sesiyle son bulan reklam filminin yaratıcılığını FCB ARTGROUP üstlendi.

Reklam kampanyası; TV, Radyo, Gazete, Dergi, Outdoor, Dijital ve Sosyal Medya aracılığıyla takip edilebilir.