Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası için geri sayım başladı...

DYO’nun geçtiğimiz yıl bir ilke imza atarak başlattığı ve oyuncuların profesyonel boyacı ustaları olduğu futbol turnuvasının ikincisine sayılı günler kaldı. 2017 yılında büyük ilgi gören turnuva için geçtiğimiz aylarda 10 bölgede ayrı ayrı ön eleme maçları yapılmış ve her bölgenin şampiyonu belirlenmişti.

Batı Marmara, Doğu Marmara, Güney Marmara, Ege, Antalya, İç Anadolu, Karadeniz, Trabzon, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri’nden oluşan 10 takım şimdi Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek.

Batı Marmara Bölge Müdürlüğü’nü Thermnator, Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü’nü Dyoplast, Güney Marmara Bölge Müdürlüğü’nü Nanoipekmat, Ege Bölge Müdürlüğü’nü Dyoten, Antalya Bölge Müdürlüğü’nü Hidrolux, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nü Nanotex, Karadeniz Bölge Müdürlüğü’nü Antipas, Trabzon Bölge Müdürlüğü’nü Texture, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’nü Dyostop, Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü’nü Beşyıldız Takımları temsil edecek.

ŞAMPİYON 12 TEMMUZ’DA BELLİ OLACAK

9 Temmuz'da Antalya’da bir araya gelecek takımlar arasında kuralar çekilecek ve beşer takımlı iki grup oluşturulacak. 10 bölge şampiyonu arasında gerçekleştirilecek turnuvada, 2 ayrı grupta toplam 20 maç yapılacak. Her iki gruptan ilk ikiye kalan takımlar yarı final ve final için yarışacak. Karşılaşmalar Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği hakemler tarafından yönetilecek.

9-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan ‘Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’nın 2017 şampiyonu Diyarbakır Bölge Müdürlüğü takımı, ikincisi ise karşılaşmalara ev sahipliği yapan Antalya Bölge Müdürlüğü olmuştu.

Profesyonel ligi aratmayan turnuvanın kupa teslim töreni de şampiyonun belirleneceği 12 Temmuz akşamı gerçekleşecek.

‘’DYO Usta Ligi 2018 Şampiyonası’’nın 4 günlük maç görüntülerine dyoustaligi.com adresinden ve 10-14 Temmuz saat 21:45’de A Spor’dan izleyebilirsiniz.

facebook/dyoustaligi

instagram/dyoustaligi