Sponsorluklarla Dolu Bir Ay

Gümüş Gibi Işıl Işıl

Her geçen gün gücünü biraz daha arttıran, birbirinden çarpıcı projelerle tüketicilerin dikkatini çeken inşaat sektöründe altının çizildiği en önemli konulardan biri de kalite. Bu amaçla yola çıkan ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İnşaat Kalite Zirvesi’ne bu yıl Dyo damgasını vurdu. Bu yıl altıncısı düzenlenen 6. Uluslararası İnşaat Zirvesi’nin gümüş sponsoru Dyo oldu. The Grand Tarabya Hotel’de ‘‘İş Birliği ve Güç Birliği’’ temalı zirve boyunca Büyük Balo Salonu fuaye alanında bulunan standında Dyo misafirlerini ağırladı.

Etkinlik Dyo’dan Sorulur

İşinin ehli mimarları bir araya getiren önemli organizasyonlardan biri olan Arkimeet’14’un altın sponsoru Dyo oldu. 19 – 20 Kasım tarihleri arasında İstanbul Four Seasons Hotel The Bosphorus’da gerçekleştirilen buluşmada Dyo Akedemi Müdürü Pınar Şimşek ve Mimar Gökhan Avcıoğlu yaptıkları söyleşilerle katılımcılara keyifli zamanlar yaşattı. Etkinlikte kurulan Dyo standı büyük ilgi gördü.

Mükemmelliği Yaşatıyor

Yapılan her işte, hayata geçirilen her projede önemli olanın kaliteli sonuçlar ortaya çıkarıp, mükemmelliği yakalayabilmek amacıyla düzenlenen 23. Kalite Kongresi’nin etkinlik sponsorluğuna Dyo imzasını attı. ‘‘Mükemmelliği Yaşamak’’ temalı kongreye Dyo Genel Müdürü Serdar Oran konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik süresince Dyo standı çok sayıda ziyaretçi ağırladı.

Batum’da Dyo Ayrıcalığı

İnşaat sektörünün kalbinin attığı Batum’da en büyük yapı ve inşaat fuarı olarak bilinen Expo Build Batum fuarında tüm gözler Dyo’nun üzerindeydi. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen fuar 28 – 30 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerine kapısını açtı. İnşaat sektörünün her alanıyla ilgili iş adamlarının yoğun rağbet gösterdiği fuara Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, İran ve Rusya’dan da katılım gerçekleşti.